Kundtjänst

Leverans & villkor

Betalning sker med faktura och levereras med din bild. Betalning ska ske inom sju dagar.

FÄRGER OCH KVALITÉ
Bilderna printas på professionellt på matt fotopapper. Den teknik man använder är Lambda. Tänk på att färgåtergivningen varierar på olika bildskärmar. Därför kan den printade bilden skilja sig en aning från olika skärmar. Mitt förslag är att du tittar på www.crimson.se där kan du kostnadsfritt ladda hem ett enkelt bild kalibrerings program och på så sätt kunna se bilden i rätt återgivning.  Min bild till dig är överensstämmande med mitt ursprungliga original.

LEVERANSTID
Din beställning skickas till dig inom ca 7 dagar. Vid canvasbeställning är leveranstiden ca 10 dagar.

FRAKT
Frakt och emballage är 60:- inom Sverige.

ÅNGERRÄTT
Du har full ångerrätt i 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att den returneras i oskadat skick. Vid retur betalar du själv returfraktkostnaden. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara återbetalar vi dig samtliga fraktkostnader och det du har betalat för bilden.

REKLAMATION
Vi är måna om att du blir nöjd. Är din bild felaktig eller trasig ska du meddela oss inom 7 dagar.

MOTIVSTORLEKAR
 Vissa motiv har en vit kant runt motivet, måttet som anges är alltid inkl denna kant.

SPECIALFORMAT
Önskar du t.ex. ha en bild i udda format så maila oss på lennart@jankocollection.se för en offert, ange bildnummer och storlek.

INRAMNING
Alla bilder levereras utan ram, men storlekarna på bilderna är anpassade efter standardramar.

Passande ramar finns på IKEA eller Gallerix.

Vi utför inramning men endast vid personlig avhämtning i vårt Galleri. Vi kan även lägga på en extra passpartout men endast vid personlig avhämtning i vårt Galleri.

Åldersgräns

Du måste vara 18 år för köp av våra produkter.

OM DU INTE FÅR NÅGON ORDERBEKRÄFTELSE
Har du inte fått någon orderbekräftelse? Maila ditt namn till lennart@jankocollection.se (ofta kan det bero på att ditt epost program/leverantör tror att det är skräppost).